Tartıştığı eşini vahşice öldürdü: 15 bıçak darbesi

Şanlıurfa’da Gerçekleşen Cinayet Olayı

Şanlıurfa’nın Ahmet Yesevi Mahallesi’nde yaşanan bir trajedi, şehri sarsmış durumda. Hasan Yorgun (43), evde eşi Zeliha Yorgun ile yaşadıkları tartışmanın ardından onu 15 bıçak darbesiyle öldürdü.

Olayın detaylarına göre, Hasan Yorgun ile Zeliha Yorgun arasında bilinmeyen bir nedenle çıkan tartışma kısa sürede büyüdü. Tartışma sırasında sinirlerine hakim olamayan Hasan Yorgun, eşini 15 kez bıçakladı.

Doktorların Tüm Çabaları Boşa Çıktı

Komşuların duyduğu kavga sesleri üzerine durumun bildirilmesiyle birlikte sağlık ve polis ekipleri hemen olay yerine sevk edildi. Zeliha Yorgun hemen Mehmet Akif İnan Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne kaldırıldı ancak ne yazık ki tüm çabalara rağmen hayatını kaybetti.

Üç çocuk annesi olan Zeliha Yorgun’un cansız bedeni, otopsi için Adli Tıp Kurumu’na götürüldü. Polis, kaçmaya çalışan Hasan Yorgun’u yakalayarak gözaltına aldı ve olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

Related Posts

İsrail’den Gazze için yeni sürgün emri

İsrail, Gazze Şeridi’ndeki Deir el-Balah’a ilk kez kara harekatı düzenleneceğine işaret ederek, “İsrail ordusu daha önce ayak basmadığı bölgelere doğru genişliyor” dedi.

Klaus Schmidt Anısına Bisiklet Etkinliği

Şanlıurfa’da Klaus Schmidt anısına bisiklet etkinliği düzenlendi, 150 kişi Göbeklitepe’ye pedalladı.

Kuzey Kore’de bunları görmeniz imkansız! Resmen lanetleyerek yasaklamışlar

Dış dünyaya kapalı yapısı ve katı kurallarıyla bilinen Kuzey Kore’de bu yasakları okuyunca çok şaşıracaksınız. Ülkede bu ürünlere nefret edilerek bakılıyor.

Güney Kore’de Sel Felaketi: 14 Ölü

Güney Kore’deki şiddetli yağışlar sonucunda 14 kişi hayatını kaybetti, 12 kişi kayıp.

Kars’ta Hayvan Sağlığı İçin Aşılama ve Dezenfeksiyon

Kars’ta hayvan sağlığını korumak için aşılama ve dezenfeksiyon çalışmaları devam ediyor.

PKK’lılara ‘Eve Dönüş Yasası’ mı geliyor?

22 Ekim’de başlayan ve iktidarın “Terörsüz Türkiye” adını verdiği yeni süreçte komisyon aşamasına geçilirken; silah bırakan terör örgütü üyelerinin hukuki durumu konusunda bir ‘eve dönüş’ yasası çıkarılabileceği öne sürüldü.