İlker Kaleli: Sıla harika bir kadın!

İlker Kaleli, başrolünde Maggie Civantos ile yer aldığı La Passión Turca dizisi ile İspanya’da gündem oldu. Haftalık magazin dergisi Semana’ya röportaj veren ünlü oyuncu, şarkıcı Sıla ile olan ilişkisi hakkında samimi açıklamalarda bulundu.

“BİRBİRİMİZİ BULDUĞUMUZ İÇİN ÇOK MUTLUYUZ”

O harika bir kadın. Birbirimizi bulduğumuz için çok mutluyuz. Her yıl birbirimizi daha iyi tanıyor ve anlıyoruz. Büyük saygı duyuyoruz ve birbirimizle gurur duyuyoruz. Daha güçlü bir bağ kuruyoruz.

“OYUNCULUK YAŞAM TARZI”

Oyunculuğun sadece bir meslek değil, aynı zamanda bir yaşam tarzı olduğunu belirten Kaleli, “Kariyerimde belirli bir stratejim yok; oyunculuk benim için sadece bir iş değil, aynı zamanda bir yaşam tarzı. Bana neşe ve acı veriyor ve beni içimdeki karmaşık yerlere götürüyor” dedi.

ZİHNİNİ TEMİZLEYEN TUTKULARI

Resim yapmaktan, motosiklet sürmekten, dalış yapmaktan, müzik çalışmalarıyla uğraşmaktan ve Muay Thai ile ilgilenmekten hoşlandığını dile getiren ünlü isim, “Bunlar benim zihnimi temizlemenin ve rahatlamanın yolları” şeklinde konuştu.

“BEŞ HAFTADA HER ŞEYİ ÖĞRENMEM GEREKİYORDU”

Madrid’de beş haftalık yoğun bir İspanyolca kampına katılan İlker Kaleli, “İspanyolca hakkında hiçbir şey bilmiyordum ve beş hafta içinde her şeyi öğrenmem gerekiyordu. Senaryoyu anlamak, karakterime hayat vermek ve İspanyolca diyalogları doğru bir şekilde ezberlemek zorundaydım. Bu süreç, benim için hem zorlayıcı hem de heyecan vericiydi” ifadelerini kullandı.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

xxx